'Lang verlaat Club Brugge zeker deze zomer, minstens twintig miljoen in laatje'

'Lang verlaat Club Brugge zeker deze zomer, minstens twintig miljoen in laatje'

07-03-2022 23:11
22

Na twee jaar lijkt het huwelijk tussen Club Brugge en Noa Lang ten einde te lopen. In Italië is men er zelfs zeker van dat de dribbelaar deze zomer andere oorden opzoekt. Of Milaan de bestemming wordt, valt nog even af te wachten.

Hoewel Lang niet dezelfde hoge toppen scheert als vorig seizoen, blijft hij één van de meest gegeerde voetballers op de Belgische velden. Met zes competitiedoelpunten en elf -assists heeft de Nederlander bovendien nog steeds aantrekkelijke adelbrieven. Daarom zal Club Brugge ook flink geld kunnen verliezen. Volgens Rudy Galetti, transferexpert bij Calciomercato, zal Blauw-Zwart zeker twintig miljoen euro incasseren. 

De enige vraag die dan nog open blijft, is natuurlijk waar Lang naartoe zal trekken. De naam van AC Milan zingt al tijden rond. Ook nu nog denkt de huidige koploper uit de Serie A aan hem, al is er nog geen definitief oordeel geveld. De komende weken zou daar duidelijkheid over moeten komen. Mogelijk hangt een transfer van Lang naar San Siro af van het al dan niet bereiken van de Champions League.