'Franse competitieorganisator verplicht Nantes Limbombe op te nemen in A-kern'

'Franse competitieorganisator verplicht Nantes Limbombe op te nemen in A-kern'

07-03-2022 18:00
1

De competitieorganisatie in Frankrijk, de LFP, heeft FC Nantes verplicht om Anthony Limbombe weer te laten meetrainen. De ex-speler van onder andere Club Brugge en Standard speelde er al twee jaar niet meer en verkommerde in de B-kern. Daar komt nu verandering in.

In 2018 trok Limbombe na een succesverhaal bij Club Brugge richting Nantes, maar wist hij daar niet te overtuigen. Hij kwam amper aan bod en uiteindelijk werd hij door trainer Antoine Kombouaré ook richting het tweede elftal gezet. Zijn laatste competitiewedstrijd voor Nantes dateert inmiddels al van 7 maart 2020, exact twee jaar geleden.

Limbombe moest sinds afgelopen zomer ook trainingen afwerken bij het tweede elftal, maar de LFP heeft ingegrepen. De Franse competitieorganisator heeft Nantes verplicht om Limbombe nu weer te laten meetrainen met het eerste elftal. Dat weet men bij RMC Sport.

Limbombe en zijn entourage hadden de situatie van de flankaanvaller tot drie keer toe aangekaart bij de LFP en gaf aan dat zijn ontwikkeling leed onder het meetrainen met het tweede elftal. Nu moet Nantes hem dus weer opnemen in de A-kern of dreigt het een boete te krijgen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie