Vandevoordt na gelijkspel tegen Cercle Brugge: Tevreden met dit punt

Vandevoordt na gelijkspel tegen Cercle Brugge: "Tevreden met dit punt"

07-03-2022 20:22
1

Op speeldag 30 wist KRC Genk tegen Cercle Brugge een 2-0 achterstand te milderen tot een 2-2 gelijkspel. Genk-doelman Maarten Vandevoordt had het over de wedstrijd in Het Belang van Limburg.

Tien minuten voor de rust zorgde Rabbi Matondo voor de openingstreffer namens Cercle Brugge. "Bij de 1-0 had ik wat pecht", analyseerde Vandevoordt. De Genkse keeper gaf aan dat hij moeite had met de Brugse hoekschoppen. "Moeilijk om op te verdedigen. Bij de 2-0 werd de bal aan de eerste paal gedevieerd", vertelde Vandevoordt over de 2-0 van Senna Miangue.

Via Theo Bongonda en Bryan Heynen stond Genk tien minuten na de rust alweer op gelijke hoogte. De drie punten meepakken uit Jan Breydel lukte niet voor Genk. "IK ben tevreden met dit punt", gaf Vandevoordt aan als conclusie.