Hoog bezoek bij RWDM: Thorgan bracht bezoekje aan broer Kylian

07-03-2022 16:45
1

In de 0-1 overwinning van RWDM bij Moeskroen was er op Le Cannonier niet heel erg veel te zien op het veld. Naast het veld was het wel even sterrenkijken: Thorgan Hazard bracht zijn broer Kylian, die bij RWDM speelt, een bezoekje.

Voor Borussia Dortmund stond er afgelopen weekend geen wedstrijd op het programma en dat was voor Thorgan Hazard een ideale gelegenheid om nog eens bij jongere broer Kylian te passeren. Het was voor Thorgan 66 minuten wachten totdat hij zijn broer tussen de lijnen zag komen. Het was dan nog eens zes minuten wachten totdat het eerste doelpunt viel. Nicolas Rommens zetten de 0-1 eindstand op het bord vanop de stip.

Kylian Hazard werd in de afgelopen wintermercato naar Molenbeek gehaald. De jongere broer van Thorgan en Eden Hazard moest zich tot nog toe tevreden stellen met invalbeurten. Hij kwam nog niet tot scoren en gaf nog geen assists, maar RWD Molenbeek staat desondanks wel tweede met vijf punten voorsprong op nummer drie Waasland-Beveren.