Bezus (KAA Gent) reageert na winning-goal: “Ik kan daarmee een signaal geven”

Bezus (KAA Gent) reageert na winning-goal: “Ik kan daarmee een signaal geven”

07-03-2022 07:47
15

Roman Bezus bezorgde KAA Gent de drie puten tegen Zulte Waregem. De Oekraïner heeft het niet gemakkelijk door de situatie in zijn thuisland. Tegenover Eleven reageerde Bezus.

De goal helpt niet zijn gedachten te verzetten, maar Bezus is iedereen wel dankbaar voor de enorme steun. "Neen, ik denk eerder dat het een manier is van God om alle mensen te bedanken die mij gesteund hebben", citeert Sporza.

Bezus spreekt over de situatie in Oekraïne. "Ik ben blij dat ik sommige mensen een beetje een goed gevoel kan geven, maar ik ben vooral dankbaar aan het Oekraïense leger dat elke dag daar blijft, mensen die in het land zijn en mensen die hulp sturen."

Bezus krijgt veel steun. "Ik heb veel berichten gekregen. Ik voel veel steun vanuit België en vanuit Gent. Wat alle mensen hier doen is ongelooflijk en daar dank ik hen voor uit de grond van mijn hart. Het is niet makkelijk om in deze omstandigheden voetbal te spelen. In het begin was het zelfs te moeilijk, maar nu begrijp ik dat ik daarmee een signaal kan geven."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie