Erg warm gebaar: zelfs fans van Zulte Waregem klappen voor late goal van Bezus

Erg warm gebaar: zelfs fans van Zulte Waregem klappen voor late goal van Bezus

06-03-2022 23:44
4

Het zijn momenten die elke voetbalsupporter haat: een doelpunt in de slotminuut waardoor jouw favoriete ploeg dure punten verspeelt. SV Zulte Waregem overkwam het in de Ghelamco Arena, maar wanneer de doelpuntenmaker naar de naam van Roman Bezus luistert, is dat toch een ander verhaal.

Als Oekraïner heeft Bezus het de laatste dagen bijzonder moeilijk gehad, gezien de oorlog in zijn thuisland. Eerder deze week gaf de middenvelder ook al een hartverscheurend interview over zijn gevoelens bij de huidige situatie. Dat uitgerekend hij tegen Zulte Waregem de 2-1 binnenschoot in minuut 94, tartte dan ook alle verbeelding!

De naam van Bezus werd luidkeels gebulderd doorheen de Ghelamco Arena, ook door de meegereisde fans van Essevee. Zij zagen duidelijk het grotere plaatje. Bezus zelf was uiteraard ook erg onder de indruk van het sprookjesachtige einde. Meteen na zijn doelpunt zakte hij door zijn knieën en begroef zijn gezicht in zijn handen. Nadien viel de Oekraïner huilend in de vaderlijke armen van trainer Hein Vanhaezebrouck.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie