Tadic: Ik hoop dat Overmars groots terugkomt, want dat verdient hij echt

Tadic: "Ik hoop dat Overmars groots terugkomt, want dat verdient hij echt"

06-03-2022 12:10
6

Dusan Tadic blijft Marc Overmars steunen. De aanvoerder van Ajax is de gevallen directeur voetbalzaken dankbaar en weet dat het inmiddels weer iets beter met hem gaat.

"Hij zal altijd een vriend van me blijven en ik zal er altijd voor hem zijn", legt Tadic uit aan de NOS. "Voor Ajax spelen is altijd een droom voor me geweest en door hem is die droom uitgekomen. Daarom zal hij altijd speciaal voor me zijn."

De 33-jarige Serviër weigert Overmars te veroordelen, na diens grensoverschrijdende berichten aan vrouwelijke medewerkers van Ajax. "Natuurlijk zit dat je niet lekker. Maar ik heb niets te zeggen, niets bijzonders. Ik weet niet wat er gebeurd is. Het interesseert me ook niet. Of iemand een fout heeft gemaakt of niet... Ik wil niemand veroordelen. Ik wil daar niets over zeggen, omdat ik niet weet wat er gebeurd is. Ik steun hem als vriend en als persoon die veel voor Ajax heeft betekend."

"Iedereen maakt fouten. Het is niet aan ons anderen te veroordelen", benadrukt de aanvaller, die af en toe contact heeft met Overmars. "Het gaat nu beter met hem. Hij heeft het even moeilijk gehad. Ik hoop dat hij weer groots terugkomt, want dat verdient hij echt. Hij heeft ongelooflijk veel gedaan voor de club en voor iedereen. Hij heeft dit team gevormd dat al jaren domineert.