'Geïnteresseerde clubs knappen af op eisen van Dembélé en trekken zich terug'

'Geïnteresseerde clubs knappen af op eisen van Dembélé en trekken zich terug'

04-03-2022 15:48

De kans dat Ousmane Dembélé ook volgend seizoen nog voor FC Barcelona speelt, is weer toegenomen. De belangstelling in de Franse vleugelaanvaller is zienderogen afgenomen.

Dat heeft niets te maken met een gebrek aan vorm, want Dembélé speelt de laatste weken uitstekend en bereidde tijdens invalbeurten de ene na de andere goal van een ploeggenoot voor. Volgens Diario SPORT kunnen de clubs niet voldoen aan de financiële wensen van de vleugelspeler en dus blijven er maar weinig smaken over.

Juventus en Chelsea hebben kenbaar gemaakt dat ze geen interesse meer hebben en dat laat alleen Manchester United en Barcelona zelf nog over. The Mancunians zouden wel akkoord kunnen gaan met de salariswensen van het kamp-Dembélé, maar wellicht is een langer verblijf in Catalonië ook nog niet uitgesloten.

Het leek er lang op dat dat ondenkbaar was, omdat de clubleiding niet meer met de Fransman verder wilde en zijn zaakwaarnemers met onredelijke eisen kwamen, maar zelf herhaalde Dembélé iedere keer dat hij graag wilde blijven. Omdat trainer Xavi hem steeds vaker de kans geeft, zou het zomaar zo kunnen zijn dat de rappe aanvaller volgend seizoen ook nog in Camp Nou speelt.