Union-speler: Wij zijn echt niet bezig met kampioen worden

Union-speler: "Wij zijn echt niet bezig met kampioen worden"

04-03-2022 11:20
3

Dat promovendus Union Saint-Gilloise al het grootste deel van het seizoen alleen bovenin het klassement staat, heeft het ondermeer te danken aan haar doelman Anthony Moris. In een interview met Het Nieuwsblad sprak Moris onder andere over de titelkansen van Union.

Net als iedereen beseft Moris dat zijn ploeg het veel beter dan verhoopt doet in hun eerste seizoen na de promotie. "Maar we hebben het succes niet gestolen", zei Moris die stelt dat zijn ploeg al sinds de voorbereiding met niets anders bezig is dan matchen winnen. "Wij zijn echt niet bezig met kampioen worden", aldus Moris die zo stelde dat de focus match per match ligt.

Moris sprak twee ambities uit. Zo wil hij ooit kampioen worden op het hoogste niveau en een groot toernooi halen met Luxemburg, waar hij de eerste doelman is. "Als dat lukt, dan is mijn loopbaan geslaagd." 

Union trekt op speeldag 30 naar Kortrijk. Na een 0-0 gelijkspel in het Dudenpark tegen Eupen zullen Moris en co de goede draad opnieuw willen oppikken. KV Kortrijk telt 37 punten en staat elfde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie