Nieuw toptalent op komst bij RSC Anderlecht? De nieuwe Sambi Lokonga

Nieuw toptalent op komst bij RSC Anderlecht? "De nieuwe Sambi Lokonga"

03-03-2022 20:00
15

RSC Anderlecht heeft flink wat talent rondlopen en zag met Zeno Debast recent nog een tiener doorbreken. Ancien Lior Refaelov is ook stevig onder de indruk van de jonkies bij paars-wit.

Anderlecht lijkt met Debast een nieuw goudhaantje in de rangen te hebben rondlopen, maar volgens Refaelov loopt er nog een groot talent rond bij de Brusselaars. "Ik denk dat hij nu nog niet gekend is, maar Noah Sadiki. Ik vind hem de nieuwe Sambi", geeft hij aan op de officiële kanalen van Anderlecht.

De inmiddels zeventienjarige Sadiki tekende recent nog een profcontract bij Anderlecht en traint al regelmatig mee met de A-kern. Speelminuten krijgt hij voorlopig echter nog maar bij de U21, al gelooft Refaelov dat Sadiki binnenkort wel kansen zal krijgen bij de A-ploeg.

Toch is Sadiki volgens Refaelov niet het enige grote talent bij Anderlecht. "Marco Kana kan dat ook zijn. En natuurlijk ook de jongeren die jullie kennen. Yari (Verschaeren, nvdr), Anouar (Ait El Hadj, nvdr), Amuzu... Jullie kennen hen al, maar die drie hebben veel potentieel om een stap hogerop te zetten", besluit de Israëliër.