Hollerbach let op voor KV Mechelen: Heel gevaarlijke speler

Hollerbach let op voor KV Mechelen: "Heel gevaarlijke speler"

03-03-2022 15:30

STVV speelt vrijdag al tegen KV Mechelen. Na een 10 op 12 is het vertrouwen groot, maar coach Bernd Hollerbach wil bevestiging zien. Hij gelooft wel niet dat STVV nog Play-Off 2 kan halen. 

"Dat wil niet zeggen dat ik niet elke wedstrijd wil winnen", vertelt hij aan Het Belang Van Limburg"Maar wij moeten wel realistisch blijven. We hebben op dat vlak ons lot niet in eigen handen. Ik weet best dat mijn spelers na Oostende spraken over Play-Off 2, maar ik heb niet graag dat ze te veel praten. Ze moeten het dan vrijdag maar tonen op het veld wat ze willen. Maar zoals ik al vaak gezegd heb: over de mentaliteit heb ik eigenlijk niet te klagen."

STVV hoopt de sterke reeks verder te zetten. "Op Mechelen hebben we ons opnieuw zo goed mogelijk voorbereid. Ze hebben op zich een betere kern dan ons. Storm vind ik een zeer gevaarlijke speler. In de omschakeling zijn zij sterk. We kennen hun kwaliteiten prima, daar zullen we gepast op moeten antwoorden."

Hollerbach moet wel enkele spelers missen. Hashioka is geschorst en Koita is out met een voetblessure. Verder staan er vraagtekens achter Dony en Leistner.