Raskin (Standard): Achteraf zijn we hem iets schuldig, hij heeft veel gedaan

Raskin (Standard): "Achteraf zijn we hem iets schuldig, hij heeft veel gedaan"

03-03-2022 12:15
1

Standard Liege heeft woensdag met 1-0 gewonnen van Beerschot. Nadat de club vijf wedstrijden op rij niet kon winnen, was het een deugddoende zege. Nicolas Raskin beseft dat het een erg belangrijke wedstrijd was, voor alle belanghebbenden. 

De middenvelder van Standard beschermt zijn coach na afloop van de partij. Vijf wedstrijden zonder overwinning, dan komt er uiteraard ook kritiek op de coach. Die kritiek sijpelde blijkbaar ook door in de kleedkamer. De spelers van Standard snapten het belang van de wedstrijd. 

De coach redden
"Hebben we het gevoel dat we het hoofd van de coach gered hebben? Ja. Achteraf zijn we hem iets schuldig omdat hij veel voor ons gedaan heeft,” vertelt Raskin aan RTBF. “De resultaten weerspiegelen niet het werk dat hij heeft verricht en de manier waarop hij de groep heeft ontwikkeld. We moeten dit voortzetten en erop voortbouwen," zei hij.

Zondag
Momenteel staat Standard op een veertiende plek. Deze deelt het met KV Oostende dat ook op 32 punten staat in het klassement. Zondag moet het opnieuw volop aan de bak tegen de nummer zeven in het klassement, Charleroi FC.