Zelfs met gebroken neus wil Peeters spelen tegen Anderlecht: Heb aangedrongen

Zelfs met gebroken neus wil Peeters spelen tegen Anderlecht: "Heb aangedrongen"

03-03-2022 10:37
2

Het kan een historische avond worden voor KAS Eupen. Voor het eerst in haar clubgeschiedenis kan het zich plaatsen voor de finale van de Belgische beker. Dan zal het, na het gelijkspel uit de heenwedstrijd, wel moeten winnen op het veld van RSC Anderlecht. Neusbreuk of niet, Stef Peeters zal van de partij zijn!

De stijlvolle middenvelder van Eupen liep afgelopen weekend een gebroken neus op in de competitiewedstrijd tegen Union Saint-Gilloise (0-0). Dinsdag werd hij daaraan geopereerd, amper twee dagen voor de nakende halve finale dus. Toch laat Peeters zich niet tegenhouden. Hij zal aan de aftrap verschijnen, zelfs zonder beschermend masker, laat hij weten aan Het Laatste Nieuws. 

Best opmerkelijk, aangezien hij de blessure pas recent opliep. Peeters benadrukt echter dat de beslissing om te spelen genomen is in samenspraak met de medische staf. En zelfs als die geweigerd had om het licht op groen te zetten, was hij toch aan de aftrap verschenen. "Dan nog had ik bij de coach aangedrongen om te spelen", toont Peeters zijn grote goesting.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie