Raskin (Standard) spreekt fans toe: We hebben je woensdag aan onze zijde nodig

Raskin (Standard) spreekt fans toe: "We hebben je woensdag aan onze zijde nodig"

02-03-2022 12:45 Laatste update: 12:29

Standard Liege kent een erg moeilijke periode. De Rouches, die drie keer op rij werden verslagen, staan slechts op de veertiende plaats. Momenteel telt Standard slechts zes punten meer dan Seraing. 

De sfeer die rond Sclessin hangt is niet meteen positief de laatste tijd. De resultaten blijven uit en supporters zijn ontevreden. De spelers moeten koste wat kost hun voortbestaan in eerste klasse veilig stellen.

Daartoe zullen zij het deze woensdagavond moeten opnemen tegen de rode lantaarn Beerschot. De fervente suppporters van Standard kunnen een cruciale rol spelen in de komende wedstrijden. Althans, dat hoopt Nicolas Raskin. De jongen middenvelder van Standard heeft de fans via zijn Instagram-account toegesproken. Hij hoopt dat de fans het team blijven steunen, ook in deze moeilijke periode.

"Beste fans, ik weet dat we jullie zwaar hebben teleurgesteld en dat we ons deel van het werk niet goed hebben gedaan. Maar één ding is zeker, we hebben je woensdag aan onze zijde nodig voor onze club," schreef de 21-jarige Belg.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nico Raskin 🥶 (@n.raskin)