Comeback voor Vercauteren? Dan krijg je toch weer goesting

Comeback voor Vercauteren? "Dan krijg je toch weer goesting"

02-03-2022 07:30
3

Frank Vercauteren (65) was tot vorige zomer nog coach bij Antwerp. Nu zit hij zonder werk, maar hij wacht rustig op de juiste club. Inmiddels liepen er wel al heel wat aanbiedingen binnen...

"Als je lang stil zit, krijg je toch weer goesting", benadrukt Vercauteren bij Het Laatste Nieuws. "Maar die is niet zó groot dat ik zomaar bij een club zou tekenen. Ik wil niet meer werken ten koste van alles - een belangrijke les na mijn vorige periode als trainer."

Daarmee verwijst hij uiteraard naar zijn avontuur op de Bosuil. "Sportief hebben we er alles uitgehaald, vind ik. Mentaal en fysiek waren dat echter zware maanden. Het gemis van mijn familie speelde een rol, ja. Daarnaast waren er veel extra-sportieve zaken waar ik rekening moest mee houden. Het beheer van de spelersgroep, de onzekere toekomst van sommige spelers,... Dat speelde allemaal mee. ‘t Was niet gemakkelijk."

Vercauteren geeft verder aan dat hij al aanbiedingen kreeg uit Noord-Afrika, Hongarije, Slowakije en zelfs Brazilië. Hij verblijft momenteel nog altijd in Moskou, waar hij met zijn gezin woont.