Baas van Clement krijgt onverwachte steun: Niet alle Russen de rug toekeren

Baas van Clement krijgt onverwachte steun: "Niet alle Russen de rug toekeren"

28 februari - 22:32
3

Het zijn geen al te fijne tijden voor Philippe Clement en AS Monaco. Sportief loopt het moeilijk na een twee op negen en ook in de bestuurskamer staan de zenuwen gespannen. Voorzitter Dimitri Rybolovlev is namelijk een Rus, een gevoelige nationaliteit dezer dagen. Hij krijgt echter steun uit onverwachte hoek.

Afgelopen weekend werd het duel tussen Stade Reims en Monaco al enkele minuten later afgetrapt, omdat de thuissupporters een actie op poten hadden gezet om het Oekraïense volk te steunen. Hoewel dat protest niet tegen Rybolovlev gericht was, lijkt het in de sterren geschreven te staan dat Clement en co binnenkort ook in het vizier zullen komen.

Als het van Christophe Galtier afhangt, is dat onnodig. Opvallend, want Galtier is uitgerekend trainer van ... rivaal OGC Nice. "Ik heb er geen enkel probleem mee om Monaco te ontmoeten", vertelt hij aan Foot Mercato"We moeten steun bieden aan het Oekraïense volk, aan de Oekraïense sportmensen, en specifiek aan voetballers en trainers. Maar we kunnen niet alle mensen met een Russische nationaliteit de rug toekeren", besluit Galtier.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie