Bataille zag sterretjes tegen Club Brugge: Ze waren op alle vlakken beter

Bataille zag sterretjes tegen Club Brugge: "Ze waren op alle vlakken beter"

27-02-2022 22:01
5

Royal Antwerp FC weet even van geen hout pijlen maken. Na recente nederlagen tegen Union Saint-Gilloise (0-2) en KV Mechelen (1-2) bleek nu ook Club Brugge een (stevig) maatje te groot: 4-1. Jelle Bataille wil het woord 'titel' voorlopig dan ook niet meer horen.

De ambities reiken erg ver op de Bosuil; het is een publiek geheim dat voorzitter Paul Gheysens zich zo snel mogelijk tot kampioen wil kronen. 2022 lijkt evenwel nog wat te vroeg te komen. Tegen Club Brugge zag Antwerp bijzonder af. "Ze waren op alle vlakken beter", windt Bataille er geen doekjes om bij Het Nieuwsblad. "Efficiënt en agressief, dat waren wij totaal niet vandaag. Ze zetten heel goed druk en we waren er niet tegen opgewassen."

Bataille en co wisten nochtans wat ze mochten verwachten. De voorbije dagen was er op training hard gewerkt aan de snelle omschakeling naar voren toe. Die kwam er op Jan Breydel werkelijk nooit uit. Als het van Bataille afhangt, is de conclusie dan ook klaar als een klontje. "Ik denk dat we te wisselvallig spelen om een echte titelkandidaat te zijn", zet hij iedereen met de voetjes op de grond.