Mitoma en Millan overtuigen niet bij Union, maar krijgen steun van Mazzu

Mitoma en Millan overtuigen niet bij Union, maar krijgen steun van Mazzu

26-02-2022 22:35
3

Union is er zaterdag niet in geslaagd om de drie punten te pakken. Het beet de tanden stuk op een stug Eupen. Een flinke teleurstelling voor de Brusselaars en coach Felice Mazzu.

Volgens Mazzu had Union namelijk wel genoeg kansen om de partij te winnen. "We hebben enkele kansen gehad om te scoren. Als dat gelukt was, dan had Eupen moeten reageren en hadden we een open wedstrijd gekregen", zegt hij bij Sporza.

Al zag Mazzu ook dat Union het niet makkelijk had tegen Eupen. "Er waren vandaag veel technische mankementen en slechte keuzes voor doel. We hebben anderzijds niks weggegeven, terwijl Eupen zich voor zijn zestien genesteld heeft en de ballen in de tribunes gekeild heeft. Wij moeten dat gewoon worden en ons daaraan aanpassen", klinkt het.

Union moest het ook zonder sterkhouders Dante Vanzeir en Deniz Undav doen. Hun vervangers Millan en Mitoma konden niet overtuigen, maar Mazzu neemt het op voor het duo. "Ik wil mijn aanvallers niet afvallen. Zij hebben uiteraard minder matchritme en moeten blijven werken om vertrouwen op te bouwen", besluit hij.