Union, zonder Undav en Vanzeir, kan niet winnen van Eupen

26-02-2022 17:08 Laatste update: 18:11
10

De achtervolgers van Union SG kunnen dit weekend weer een stukje dichter bij komen. Union speelde zaterdagmiddag 0-0 gelijk tegen Eupen.

Al in de tweede minuut ontsnapte Eupen aan een vroeg openingsdoelpunt. In het vervolg van een hoekschop kon niemand zijn voet tegen de bal zetten. Hierna was het wachten op kansen. Union vond niet echt de sleutel van de laatste pas tegen de Eupense defensie.

Na een half uur mocht Eupen eens proberen: Beck kopte net naast op een vrije trap. De beste kans kregen we te zien net voor rust. Nurudeen hield Lazare van het openingsdoelpunt.

Tweede helft
Ook in de tweede helft was het gemis van Vanzeir en Undav duidelijk. Er was geen uitgesproken speler die de rol van spits goed kon invullen bij de leider. Rond het uur kreeg Nieuwkoop wel een goede kans op stilstaande fase, maar hij kopte net niet raak.

In het slot kon Union zelfs niet meer dreigen ondanks de aanvallende impulsen van Mazzu. Eupen hield zoals de hele wedstrijd alles goed dicht en mag tevreden zijn met het verdiende punt. De achtervolgers van de Brusselaars kunnen dit weekend twee punten korter komen.