Moeilijke periode Krmencik: huurling Club Brugge speelt met beloften van Slavia

Moeilijke periode Krmencik: huurling Club Brugge speelt met beloften van Slavia

26 February - 19:18
1

Michael Krmencik nam afgelopen zomer tijdelijk afscheid van Club Brugge en keerde terug naar thuisland Tsjechië. Daar ging hij aan de slag bij Slavia Praag, al is dat voorlopig nog geen succes gebleken.

Krmencik wist zich maar niet in de basis te spelen en kampte ook met enkele kleine blessures bij Slavia Praag. Tot dusver kwam hij 21 keer uit voor Slavia Praag, waarvan slechts vijf keer als basispion. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en vijf assists.

Ook na de winterstop in Tsjechië heeft Krmencik het moeilijk mo zich weer in de basis te werken. Tegen Slovacko viel hij niet in, terwijl de aanvaller tegen Bohemians 1905 zelfs niet in de selectie zat. Krmencik zoekt dan ook naar speelminuten en hoopte die te vinden bij de beloften van Slavia Praag, weet men in Tsjechië.

Hij speelde mee in een partij tegen Jablonec en wist daarin ook indruk te maken met twee doelpunten in een 2-4 overwinning. Toch is het nog maar de vraag of dat ook genoeg is om zich in de basis te werken bij het A-elftal van Slavia Praag, dat momenteel op een gedeelde eerste plek in de stand staat.

Club Brugge
Waar de toekomst van Krmencik ligt, is momenteel nog onduidelijk. Slavia Praag had een koopplicht voor Krmencik als het zich had geplaatst voor de Champions League, maar moest dit seizoen Conference League spelen.

Zijn gebrek aan speeltijd bij Slavia Praag lijkt er ook niet op te wijzen dat de Tsjechische ploeg hem na dit seizoen ook definitief gaat overnemen. Bij Club Brugge lijkt een terugkeer dan weer helemaal onmogelijk geworden voor Krmencik, die Blauw-Zwart in het verleden nog zes miljoen euro heeft gekost.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie