Boskamp tipt Vertessen bij Martinez: Ik zie geen reden hem niet te selecteren

Boskamp tipt Vertessen bij Martinez: "Ik zie geen reden hem niet te selecteren"

26-02-2022 11:11
4

Jan Boskamp vindt dat Yorbe Vertessen een plekje bij de Rode Duivels verdient. De analist stelt dat de rappe PSV-aanvaller vaker zou moeten spelen bij zijn club.

"Ik vind het in ieder geval een goed spelertje. Van mij mag hij nog vaker aan de bak komen bij PSV", begint Boskamp in gesprek met Het Belang van Limburg. "Hij heeft snelheid, diepgang en scorend vermogen. Dat zijn in het moderne voetbal toch belangrijke wapens. Het is maar Conference League, maar tegen Maccabi Tel Aviv zorgde hij voor dé treffer van de kwalificatie. Die Hollanders zitten toch maar mooi met al hun clubs nog in Europa."

Boskamp vindt zelfs dat Vertessen, ondanks zijn situatie bij PSV, bij het nationale elftal gehaald moet worden. "Om op Vertessen terug te komen, ik zie geen reden waarom Roberto Martínez hem volgende maand niet zou selecteren voor de Rode Duivels. Het is sowieso een kern van spelers onder de 50 caps. Bovendien zijn er heel wat Belgische internationals die bij hun club niet aan spelen toekomen. Driesje viel ook maar in bij Napoli. Lukaku heeft het lastig bij Chelsea..."