Mazzu moet Undav en Vanzeir missen, maar krijgt ook driedubbele opsteker

Mazzu moet Undav en Vanzeir missen, maar krijgt ook driedubbele opsteker

25-02-2022 18:28

Nieuwe speeldag, nieuwe kans voor Union Saint-Gilloise om haar voorsprong in de stand uit te breiden. Zonder Deniz Undav en Dante Vanzeir belooft het wel even aanpassen te worden tegen KAS Eupen. Gelukkig kan Felice Mazzu opnieuw rekenen op drie andere sterkhouders.

In aanloop naar het duel met De Panda's heeft Union haar 21-koppige selectie de wereld ingestuurd. Daar vallen drie 'nieuwe' namen in te bewonderen in vergelijking met de partij op het veld van Sporting Charleroi (0-3). Verdedigers Ismaël Kandouss en Siebe van der Heyden zijn op tijd terug om onder meer Smaïl Prevljak het scoren te beletten, terwijl op het middenveld metronoom Casper Nielsen weer beschikbaar is.

Dat drietal moet de afwezigheid van Undav en Vanzeir zo geruisloos mogelijk proberen op te vangen. Beide heren zijn zoals bekend geschorst. Undav pakte op Mambourg zijn vijfde gele kaart van het seizoen, waardoor hij één speeldag moet brommen. Het verhaal van Vanzeir is inmiddels bekend. Alex Millan en Kaoru Mitoma moeten hen waarschijnlijk vervangen.