Mertens: Het kan dat dit mijn laatste Europese wedstrijd voor Napoli was

Mertens: "Het kan dat dit mijn laatste Europese wedstrijd voor Napoli was"

25 februari - 08:45
0

Dries Mertens en zijn SSC Napoli werden donderdag uit de Europa League geknikkerd na een 2-4 nederlaag tegen FC Barcelona. Na de wedstrijd stond Mertens Peter Vandenbempt te woord in een interview.

"Zo'n uitschakeling is altijd moeilijk, maar Barça speelde een hele goede wedstrijd en wij hebben niet ons niveau gehaald", begon Mertens. "Wij maakten fouten omdat zij zo goed stonden en zo goed druk zetten." Volgens Mertens vergeten mensen vaak dat Napoli het moest opnemen tegen FC Barcelona. "Ze zitten momenteel in een hele goede vorm."

Mertens begon de wedstrijd op de bank en kwam pas na 73 minuten tussen de lijnen. "Er was weinig genieten bij vanaf de bank", liet Mertens optekenen. "Dat is niet gemakkelijk", zei Mertens over zijn invallersrol, "Maar ik laat nooit mijn hoofd hangen en ik ga altijd mijn best doen."

Tot slot vroeg Vandenbempt of het kan dat dit de laatste Europese wedstrijd is die Mertens met Napoli speelde. "Dat kan. Daar heb ik nog niet over nagedacht, maar dat kan", aldus Mertens.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie