Dendoncker valt pas laat in en ziet Wolverhampton verliezen in laatste seconden

25-02-2022 07:15
1

Het zag er donderdag lang heel goed uit voor Leander Dendoncker en Wolverhampton. De Wolves stonden na 80 minuten nog met 0-1 voor in the Emirates, maar gaven de wedstrijd in het absolute slot nog uit handen.

Dendoncker moest zo goed als de hele wedstrijd vanaf de bank bekijken. Hij zag hij zijn ploeg na 10 minuten op voorsprong kwam via Hwang Hee-Chan. Wolverhampton kan de voorsprong lang vasthouden, maar in minuut 82 zette Nicolas Pepe de gelijkmaker op het bord voor de thuisploeg. Pas in minuut 90 kwam Dendoncker tussen de lijnen, waarschijnlijk met als boodschap om het gelijkspel vast te houden. Dat lukte net niet. In minuut 95 zette Alexandre Lacazette zich door en zijn schot week af en belandde in het Wolves-doel.

Door de 2-1-nederlaag blijft Wolverhampton zevende. Arsenal springt over West Ham naar plaats vijf. De mannen van Mikel Arteta tellen maar één punt minder dan nummer vier Manchester United en speelden twee wedstrijden minder. De Gunners lijken dus op weg om zich in de top vier te nestelen.