Standard–Gent achter gesloten deuren, boze Standard-fans willen wel verzamelen

Standard–Gent achter gesloten deuren, boze Standard-fans willen wel verzamelen

24-02-2022 10:45
5

Zondag staat Standard – KAA Gent op het programma. De match moet achter gesloten deuren worden gespeeld. Toch doet er op sociale media momenteel een oproep de ronde onder de Standard-fans om zondag massaal te verzamelen in Luik.

Het gaat al een tijdje niet goed met Standard. De supporters zijn de malaise grondig beu en lieten dat de voorbije weken ook al duidelijk merken. Zondag willen ze een nieuwe actie plannen om duidelijk te maken aan voorzitter Bruno Venanzi en bestuurder Alexandre Grosjean dat er dringend iets moet veranderen bij Standard.

De belangrijkste supportersgroepen van Standard, waaronder PHK, Ultras Inferno en Hell Side doen momenteel een oproep aan de fans om zondag af te zakken naar Luik. Om 16u45 willen ze verzamelen op parking C om een halfuur later te vertrekken richting Sclessin. De match tussen Standard en KAA Gent begint zondag om 18u30.

'Het is hoog tijd om aan de alarmbel te trekken', klinkt het bij de boze fans. 'Met een rode mensenmassa willen we ons ongenoegen laten blijken. De spelers, staf en bestuurders geven niet thuis. De fans zullen er altijd blijven staan', alsnog de supporters van Standard.