Benfica gewaarschuwd: 'Ajax is op dit moment een van de beste ploegen ter wereld'

Benfica gewaarschuwd: 'Ajax is op dit moment een van de beste ploegen ter wereld'

22 februari - 17:27
0

Jan Vertonghen heeft zin in de Champions League-wedstrijd tegen Ajax. De verdediger van Benfica treft zijn oude werkgever, maar dat is niet de enige reden waarom de Belg uitkijkt naar het duel. 

Vertonghen vindt het 'een beetje speciaal' om tegen zijn oude liefde te spelen, maar ontwijkt in gesprek met Benfica TV verdere vragen over Ajax. "Mijn focus ligt bij Benfica. Ik speel nu hier en ben gelukkig hier. Morgen wordt het speciaal omdat het de achtste finale van de Champions League is."

De ervaren verdediger weet dat zijn ploeg woensdagavond voor een loodzware opgave staat. "Ajax is op dit moment een van de beste ploegen ter wereld. Het zal geen makkelijke wedstrijd worden, maar we spelen thuis en hebben onze fans nodig. We gaan ons best doen. We gaan proberen om te winnen, zoals altijd."

In de voorrondes van de Champions League ging Benfica ten koste van PSV naar het hoofdtoernooi, maar daarna kwam de klad er in de Portugese competitie in. Om die reden is Vertonghen extra gebrand om in Europees verband wél te presteren. "Het is een andere competitie. Ik heb veel vertrouwen in ons team. We hebben spelers met veel kwaliteit en de Champions League is anders."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie