De MLS kleurt (een beetje) paars-wit: ex-Anderlecht-spelers samen op de foto

De MLS kleurt (een beetje) paars-wit: ex-Anderlecht-spelers samen op de foto

22-02-2022 07:45
0

Van links naar rechts te bewonderen op de foto: Nicolas Frutos, Andy Najar, Sacha Klestjan en Hernan Losada. RSC Anderlecht deelde met trots een foto van haar ex-spelers die momenteel actief zijn in de Major League Soccer in de VS.

LA Galaxy en DC United speelden zondagavond 2-2 gelijk in een vriendschappelijke wedstrijd. Bij LA Galaxy begon Sacha Klestjan op de bank. De 36-jarige Amerikaan kwam tussen 2010 en 2015 uit voor Paars-Wit. Bij DC United kwam Andy Najar, die tussen 2013 en 2020 voor Anderlecht speelde, niet in actie.

Op de bank van DC United zit Hernan Losada als hoofdcoach. Losada kwam in België uit voor Beerschot, RSC Anderlecht, Sporting Charleroi en Lierse alvorens hij trainer werd van Beerschot. Aan de zijde van Losada staat assistent-trainer Nicolas Frutos. De Argentijn zorgde tussen 2006 en 2010 voor heel wat paars-witte goals en was enkele jaren jeugdtrainer op Neerpede.

Het nieuwe MLS-seizoen start komend weekend. Daarin zal Klestjan met LA Galaxy niet meteen tegen de mannen van DC United spelen aangezien DC United in de Eastern Conference uitkomt, terwijl LA in de Western Conference speelt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie