Priske in de problemen bij Antwerp? Zijn baas wil kampioen worden

Priske in de problemen bij Antwerp? "Zijn baas wil kampioen worden"

21-02-2022 19:20
19

Voor Royal Antwerp FC liep het afgelopen weekend opnieuw fout af en ging het met 1-2 onderuit tegen KV Mechelen. De kritiek op Brian Priske blijft groeien en ook Peter Vandenbempt ziet hoe de trainer van Antwerp het moeilijk heeft.

Antwerp gaat dit seizoen voor de titel, maar lijkt Union maar niet in te kunnen halen. Ook tegen KV Mechelen liep het fout af. "Priske slaagt er nu toch al een heel seizoen niet in om zijn ploeg een constant niveau te laten halen", vertelt Vandenbempt bij Sporza.

"Soms zijn ze echt heel goed - daarvoor hebben ze ook een kwaliteitsvolle kern - maar individueel of collectief zit er geen constante in", gaat hij verder. Ook enkele sterkhouders kunnen maar geen constante leggen in hun prestaties, merkt Vandenbempt op. "Zoals Nainggolan - toch de vedette van de ploeg - die zijn niveau niet haalt.. Dan heb je toch een probleem."

Toekomst Priske
De kans dat Antwerp ook kampioen wordt, lijkt daarmee weer wat kleiner geworden te zijn. En dat kan Priske nog in de problemen brengen. "Priske mag dan wel op de persconferentie zeggen dat "wat Union doet, hem niet kan schelen", maar zijn baas anders wel. Die wil kampioen worden en Champions League spelen volgend seizoen."

"Hij heeft niet geïnvesteerd in spelers als Nainggolan, Balikwisha en Engels om nu 10 punten achter te liggen op Union. De leider wrijft zich al in de handen, want het speelt nu tegen Eupen en achtervolgers Antwerp en Club Brugge spelen tegen elkaar. Wie weet staat Union volgende week nog steviger op kop", besluit Vandenbempt.


--