Het was geen gebrek aan wil bij de ploeg, maar we konden gewoon niet beter

"Het was geen gebrek aan wil bij de ploeg, maar we konden gewoon niet beter"

20-02-2022 12:45

De wedstrijd tussen Sporting Charleroi en Union Saint-Gilloise wordt overschaduwd door de vuistslag en rode kaart van Dante Vanzeir, maar dat verandert niets aan de 0-3 nederlaag van de Carolo's. Trainer Edward Still keek na de wedstrijd kritisch naar de prestatie van zijn ploeg.

"We waren vandaag niet op de afspraak. Het was geen gebrek aan wil bij de ploeg, maar we konden gewoon niet beter", zo zei Still die aangaf enorm ontgoocheld te zijn. Hij voegde eraan toe dat ze geen excuses moeten zoeken voor de nederlaag. Wel wil Still dat hij met zijn spelers de wedstrijd grondig analyseert en naar oplossingen zoekt, zo schreef Sporza

Still gaf nog aan dat hij ervan overtuigd is dat zijn ploeg zal reageren. "We zullen tot het einde van het seizoen een waardig niveau zullen halen voor deze club." De nederlaag lag volgens Still niet aan het wedstrijdplan. "We hebben niet genoeg gebracht om aanspraak te kunnen maken op een punt of meer. Union was ook bijzonder efficiënt vandaag, want we zijn niet weggespeeld door hen", aldus Still.