Haller geniet met volle teugen: 'Hebt zoiets van: hoe is het mogelijk?'

Haller geniet met volle teugen: 'Hebt zoiets van: hoe is het mogelijk?'

18 February - 22:49
3

Sébastien Haller kende een vliegende start met Ajax in de groepsfase van de Champions League. De Ivoriaan ging met tien doelpunten uit zes wedstrijden als topscorer de knock-outfase van het miljardenbal in.

Het was een gedroomde start van het Champions League-seizoen voor de spits. "Je weet niet wat je moet zeggen, wanneer je zoiets overkomt. Je hebt zoiets van: hoe is het mogelijk?", vertelt hij bij Inside Ajax. "Het geeft veel vertrouwen wanneer mensen je erop wijzen dat je de topscorer van de Champions League bent. Op zo'n moment realiseer ik nauwelijks wat ze zeggen."

Ajax kende een geweldige groepsfase en bereikte met achttien punten uit zes wedstrijden de knock-outfase. De doelpunten van Haller waren daarbij erg belangrijk. De spits benadrukt dat ze het met zijn allen doen bij Ajax. "Mijn ploeggenoten, maar ook de staf, trainer en fans hebben ieder op hun beurt een steentje bijgedragen. Datzelfde geldt voor familie en vrienden. Het is een mooi avontuur en dit is pas het begin. Het is gewoon prachtig.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie