Milik krijgt onder uit de zak van eigen trainer: 'Hoeft hij niet met mij te doen'

Milik krijgt onder uit de zak van eigen trainer: 'Hoeft hij niet met mij te doen'

18-02-2022 22:31
1

Arkadiusz Milik speelde donderdag een belangrijke rol bij de 3-1 overwinning van Olympique Marseille op Qarabag FK in de Conference League. De Poolse spits maakte twee goals, maar werd vervolgens na 68 minuten gewisseld door trainer Jorge Sampaoli.

Milik was duidelijk niet tevreden met de beslissing van zijn coach en liet dat ook duidelijk merken. Sampaoli is op zijn beurt weer niet gediend van het gedrag van Milik. "Ik heb met hem gesproken en hem verteld dat hij gelukkig moet zijn", aldus Sampaoli na de wedstrijd. "Hij maakte er twee en Marseille heeft gewonnen. Hij moet blij zijn dat een collega voor hem in het veld kwam."

Sampaoli heeft geen zin in het misbaar van Milik en laat dat ook duidelijk blijken. "Het lijkt er af en toe op dat spelers excuses zoeken om niet gelukkig te zijn", vervolgt de Argentijnse trainer. "We wonnen, zonder goed te spelen. Dan moet hij gewoon blij zijn. Wanneer hij niet gelukkig is, moet hij misschien maar naar andere mensen gaan om te vertellen waarom. Dat hoeft hij niet met mij te doen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie