UPDATE: Lierse Kempenzonen en Westerlo kennen datum inhaalwedstrijd

UPDATE: Lierse Kempenzonen en Westerlo kennen datum inhaalwedstrijd

18 February - 18:00 Laatste update: 18 February - 18:00
0

In navolging van KAA Gent - RFC Seraing heeft de Pro League ook het duel tussen Lierse Kempenzonen en KVC Westerlo tijdelijk afgelast. Storm Eunice is de spelbreker. Er wordt nu op zoek gegaan naar een nieuwe datum.

In eerste instantie maakte de Pro League zich nog sterk dat de vrijdagduels uit ons profvoetbal doorgang zouden kunnen vinden, maar het is nu toch van dat idee afgestapt, onder meer omdat een deel van het dak van de Ghelamco Arena is losgekomen. Door die waarschuwing ging er al een streep door Gent-Seraing. Datzelfde is nu gebeurd met Lierse Kempenzonen tegen Westerlo.

Jammer voor de supporters van beide clubs, aangezien het om een regelrecht streekduel uit de Kempen gaat, maar van uitstel komt uiteraard geen afstel. De Pro League zal zo snel mogelijk een nieuw speelmoment communiceren. Voor Westerlo is de verplaatsing naar Lierse een belangrijke. De Kemphanen gaan al maandenlang aan kop van de stand in 1B, maar zagen RWDM de voorbije weken wel naderen tot op acht punten. Een misstap in Lier zou de titelstrijd weer open kunnen gooien.

Update: De Pro League heeft bekendgemaakt dat de inhaalwedstrijd tussen Lierse Kempenzonen en Westerlo zal doorgaan op woensdag 16 maart 2022 om 18u45.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie