Gano: Toen leerde ik echt hoe belangrijk die wedstrijd voor de supporters is

Gano: "Toen leerde ik echt hoe belangrijk die wedstrijd voor de supporters is"

18-02-2022 09:35 Laatste update: 10:49
0

13 doelpunten in 26 wedstrijden, dat zijn cijfers om over naar huis te schrijven voor Zinho Gano, al zijn de resultaten die zijn club boekt dat minder. Met SV Zulte Waregem staat Gano pas op plaats 16 en dat weten ze bij Essevee zeer goed, zo liet hij blijken in een interview met Het Laatste Nieuws

Afgelopen weekend verloren Gano en co thuis met 1-2 van RSC Anderlecht. “We hadden immers, op basis van onze sterke tweede helft, een puntje best wel verdiend,” liet Gano optekenen. Hij wees op de mindere eerste helft van Zulte Waregem, maar zag een metamorfose na de rust. "Zoals we na de pauze speelden zouden we eigenlijk aan iedere match moeten kunnen beginnen."

Essevee is met zeven speeldagen te gaan nog niet zeker van het behoud en dat beseft ook Gano. “We hadden vorig weekend het geluk dat onze rechtstreekse tegenstanders ook allemaal verloren, op Beerschot na dan.” Op speeldag 28 trekt Zulte Waregem naar het Guldensporenstadion voor de derby tegen KV Kortrijk. "De derby wordt heel belangrijk voor ons. Ik stond vorig seizoen in het andere kamp, toen Zulte Waregem op Kortrijk de zege pakte. Daar leerde ik al hoe belangrijk die wedstrijd voor de twee supportersclans is.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie