Sneijder: We waren een familie, zoals dit team ook een familie is

Sneijder: "We waren een familie, zoals dit team ook een familie is"

16 februari - 18:04
0

Liverpool is de overduidelijke favoriet, maar Wesley Sneijder acht zijn oude club Internazionale allesbehalve kansloos in de onderlinge Champions League-ontmoeting. La Gazzetta liet Sneijder aan het woord omdat hij de club een aantal seizoenen diende.

Aangenomen wordt dat Liverpool de beste papieren heeft voor de kwartfinale, maar Sneijder moet het nog maar zien. "Ik heb met mijn Inter-vrienden gesproken, ik voel te veel pessimisme om me heen. Ik zal je zeggen: Inter is sterk, alles is mogelijk, zelfs Liverpool uitschakelen", zegt Sneijder tegen de roze sportkrant.

Inter doet er volgens Sneijder goed aan om Mohamed Salah te neutraliseren. "Als je hem uit het oog verliest, is hij genadeloos. Hij mag geen moment de tijd krijgen om na te denken. Inter moet heel kort op hem zitten. Dan heb je een grote kans om hem te stoppen."

Sneijder beleefde met Inter een perfect seizoen 2009/2010, waarin de club kampioen werd, maar ook de Coppa Italia en de Champions League veroverde. "We hadden een ongelooflijke groep. Ik heb in mijn carrière nog nooit in zo'n kleedkamer gezeten. We waren een familie, zoals dit team ook een familie is. Ik zie nu ook geweldige spelers, veel enthousiasme en het besef dat er gewonnen moet worden is er zeker."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie