Trainer van Denayer sluit vrede met weggestuurde Boateng: We rekenen op hem

Trainer van Denayer sluit vrede met weggestuurde Boateng: "We rekenen op hem"

16-02-2022 17:30

Het is weer goed tussen Peter Bosz en Jérôme Boateng. De Duitser is door de trainer van Olympique Lyon weer bij de selectie gehaald, nadat het een tijdje onrustig was tussen de twee. Bosz zette Boateng uit de selectie en Jason Denayer moest zijn maatje missen. 

Volgens de Franse krant L'Équipe werd Boateng door Bosz uit de selectie gezet omdat laatstgenoemde niets voelde voor een gesprek over tactiek. Verder zou Boateng betrokken zijn geweest bij een aantal clashes.

"De trainer zag Jérôme aan het begin van de week en heeft hem weer in de selectie opgenomen", zegt Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas in Franse media. "Hij zal deel uitmaken van de selectie. We rekenen op hem tot het einde van het seizoen en in de Europa League, hopelijk sluiten we het fantastisch af."

"De trainer is degene die beslist. Zijn beslissingen zijn over het algemeen erg goed, ook al kan hij het soms bij het verkeerde eind hebben omdat we niet elke wedstrijd winnen. Over het algemeen had deze beslissing geen invloed op de ploeg sinds we van Nice wonnen", zegt Aulas.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie