Lof voor KV Mechelen: “De best voetballende ploeg in 1A na Union SG”

Lof voor KV Mechelen: “De best voetballende ploeg in 1A na Union SG”

14-02-2022 18:45
2

KV Mechelen kent een sterk seizoen. Wouter Vrancken en zijn manschappen brengen mooi voetbal op de mat, dat ziet ook Antwerp-icoon Patrick Goots.

Volgens Goots is KV Mechelen na Union SG de best voetballende ploeg in de Jupiler Pro League. “Ik zeg zelfs volmondig ‘ja'. Ze hebben wel wat last gehad van Covid, dat zag je bij die nipte nederlaag tegen Anderlecht. Maar daarna zag ik na Nieuwjaar weer veel mooi voetbal. Met een knappe 9 op 9 de voorbije drie weken. Op Standard was het top, ze speelden Beerschot lang helemaal zoek en Oostende werd weggeblazen”, citeert Gazet van Antwerpen.

Volges Goots maakt kans op PO1. “Voor mij zijn ze klaar om zich te mengen in de strijd om de top vier. Ze staan nu voor de week van de waarheid. Na zondag weten we wat voor dit KV Mechelen het hoogst haalbare zal zijn. Eerst tegen Genk en dan op Antwerp moeten ze minstens 4 op 6 halen om mee te doen voor de Champions' play-offs. Lukt dat niet, dan kunnen we misschien voor de eerste keer in jaren uitkijken naar interessante Europe play-offs. Met naast KV Mechelen ook Gent, Genk en wellicht Charleroi.”