Muleka (ex-Standard) maakt meteen indruk in Turkije met knap debuut

14-02-2022 09:30
1

Jackson Muleka maakte in de afgelopen wintermercato de overstap van Standard naar het Turkse Kasimpasa. Daar debuteerde Muleka zondag met een assist en een goal nadat hij vlak voor het uur was ingevallen.

Kasimpasa, waar ex-Bruggeling Ryan Donk kapitein is, nam het zondag op tegen Alanyaspor, de ploeg die voor de wedstrijd op de vierde plaats stond. Voor rust was Kasimpase 0-1 achter gekomen en vlak voor het uur werd Muleka het veld in gestuurd om het tij te keren. Dat deed hij zeker: Na 65 minuten gaf Muleka de assist voor de 1-1 en drie minuten later scoorde hij zelf de 2-1.

Kasimpasa kon de voorsprong niet vasthouden en speelde uiteindelijk 2-2 gelijk. Daarmee blijven Muleka en co op plaats 14 staan, op drie plaatsen van de degradatiestreep.