We moeten eens in de spiegel kijken, want we speelden alsof we Real Madrid waren

"We moeten eens in de spiegel kijken, want we speelden alsof we Real Madrid waren"

14-02-2022 09:45 Laatste update: 10:34
1

KV Kortrijk verloor zondag met 2-1 op het veld van K. Beerschot V.A. Na de wedstrijd stond de Kortrijkse kapitein Kristof D'Haene voor de micro van Sporza en analyseerde de wedstrijd van zijn ploeg. 

D'Haene zag dat zijn ploeg goed begon aan de match. "De eerste 20 minuten speelden we echt goed voetbal. We komen op 0-1 en zitten op rozen", zei D'Haene. Daarna kroop de nonchalance in het spel van KVK vond D'Haene. "We denken dat we al gewonnen hebben", zei hij kritisch. D'Haene benadrukte dat je dan tegen Beerschot door de mand valt aangezien die volgens hem nooit opgeven.

Ik denk dat we allemaal eens in de spiegel moeten kijken, want we speelden alsof we Real Madrid waren", zei D'Haene die vindt dat zijn ploeg hier lessen uit moet trekken. "Vandaag trok het 60 à 70 minuten op niets meer. Volgende week is er de derby, dan gaan we er echt moeten staan."

Voor de West-Vlaamse derby ontvangt Kortrijk SV Zulte Waregem. KVK gaat die wedstrijd in als nummer 12 van 1A. Essevee pas vlak boven de degradatieplaatsen op plaats 16.