Invaller Hazard kan tandeloos Real Madrid niet helpen tegen Villarreal

Invaller Hazard kan tandeloos Real Madrid niet helpen tegen Villarreal

12-02-2022 18:11
1

Real Madrid is op bezoek bij Villarreal tegen puntenverlies aangelopen. De Koninklijke kwam in de lastige uitwedstrijd in het keramiekdorp niet verder dan 0-0 tegen de ploeg van Arnaut Danjuma (ex-Club Brugge).

Real, dat koploper is in Spanje en de concurrentie niet het idee wil geven dat het nog spannend kan worden in La Liga, pakte van meet af aan het initiatief in het Estadio de la Ceramica. Van doelgerichtheid was echter weinig sprake en dat kan zomaar liggen aan het feit dat Karim Benzema ontbrak bij De Koninklijke. De Franse spits was niet helemaal lekker en Real wil geen risico nemen met de Champions League-kraker tegen Paris Saint-Germain in het vooruitzicht. Ook Eden Hazard kreeg geen basisplek en viel pas enkele minuten voor tijd in.

Zonder Benzema kon De Koninklijke niet doorpakken en hield Villarreal waar Danjuma in de basis stond en de negentig minuten volmaakte, knap stand. El Submarino Amarillo kwam een aantal keer goed weg en hield de adem in toen Gareth Bale en Luka Jovic de lat raakten, maar kon na negentig zware minuten uiteindelijk wel het punt vieren. Daardoor is Sevilla, de nummer twee in Spanje, nu twee punten dichterbij gekomen op de ranglijst. Die ploeg staat nu vier punten achter op Real.