De Ketelaere hint naar vertrek Club Brugge: “Klaar voor stap naar buitenland”

De Ketelaere hint naar vertrek Club Brugge: “Klaar voor stap naar buitenland”

12-02-2022 07:00
9

Charles De Ketelaere is dit seizoen één van de absolute sterkhouders bij Club Brugge. De Europese clubs staan dan ook in de rij voor de aanvaller. Tegenover Het Nieuwsblad laat hij zich uit over de situatie.

Er kwamen al aanbiedingen binnen bij Club Brugge, maar die werden afgewezen. “Vorige zomer was er een ploeg die redelijk concreet werd, maar dat ging uiteindelijk niet door. Nog zoiets. Ze plakken er overal bedragen op, maar is dat dan reëel of niet? En dan schrijven ze artikels dat ik minstens 30 miljoen moet opbrengen. Dat is gemakkelijk getypt”, zegt De Ketelaere.

De Ketelaere voelt zich wel klaar voor de volgende stap. “Ik weet niet hoeveel ze exact gaan vragen, maar het is niet gezegd dat een ploeg zoveel geld op tafel zal willen leggen. Nu, voor alle duidelijkheid: als er niks komt waar ik me goed bij voel of als Club niet akkoord gaat, dan blijf ik hier nog even en dan zal ik nog altijd gelukkig zijn. Zeker omdat ik hier nog kan groeien. Maar ik voel me wel klaar voor het buitenland.”