Klopp laaiend enthousiast: 'Eén van beste prestaties die ik ooit gezien heb'

Klopp laaiend enthousiast: 'Eén van beste prestaties die ik ooit gezien heb'

11-02-2022 21:44

Jürgen Klopp heeft genoten van het basisdebuut van Luis Díaz bij Liverpool. De Portugees, die tijdens de winterse transferperiode overkwam van FC Porto, speelde volgens de Duitse manager uitstekend tegen Leicester City.

"Ik houd van zijn vaardigheden en karakter", begint Klopp op de persconferentie na de wedstrijd over Díaz. "Het was zijn eerste wedstrijd en één van de beste prestaties die ik ooit gezien heb van een nieuwe speler. Het leek volkomen natuurlijk. We gaan zien hoe hij zich verder aan gaat passen in de Premier League."

Het feit dat Klopp weinig te kiezen had wat betreft aanvaller, zorgde ervoor dat Díaz een gouden kans kreeg om indruk te maken tegen Leicester. "Er is geen haast en tegen Leicester was het een goede kans voor hem, aangezien Sadio Mané nog niet beschikbaar was. En Mohamed Salah is ook net terug van een zeer intensief toernooi (de Afrika Cup, waarin beide Liverpool-spelers de finale haalden, red.). Het was een goed moment voor Díaz en hij heeft het laten zien", sluit Klopp af.

Liverpool won de wedstrijd tegen Leicester met 2-0 door twee doelpunten van Diogo Jota.