Neto (ex-KAA Gent) vindt club: In België geloofde niemand in mij

Neto (ex-KAA Gent) vindt club: "In België geloofde niemand in mij"

11 februari - 11:15
1

Renato Neto kan opnieuw aan de slag gaan. Hij doet het seizoen uit bij Sirens FC uit Malta. Neto speelde in België onder meer bij KAA Gent en KV Oostende, maar wachtte tevergeefs op een Belgische aanbieding.

"Natuurlijk hoopte ik om gewoon in België te blijven voetballen", legt Neto uit bij Het Nieuwsblad. "Jammer genoeg leek niemand meer in mij te geloven en kreeg ik de kans niet meer om mezelf te bewijzen. Ik heb enkele maanden gewacht, maar nu was het echt tijd om de knop om te draaien en uiteindelijk ben ik ingegaan op het bod van Sirens."

De eerste indruk van Neto is alvast positief. "Je kunt het niet vergelijken met België, maar toch ben ik aangenaam verrast van het niveau op training. Het gaat er heel pittig aan toe. Veel loopwerk ook. De wedstrijden zijn ook heel interessant, want je hebt veel buitenlandse spelers die hun ervaring meebrengen."

Neto speelde vorig seizoen nog bij Deinze, maar zijn contract werd daar niet verlengd. Hij draaide dan ook enkele maanden mee bij Free Pro Players FC, een project dat transfervrije spelers gratis laat trainen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sirens FC (@sirensfcmlt)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie