Ik wil nog minstens een jaar doorgaan, het liefst bij Antwerp

"Ik wil nog minstens een jaar doorgaan, het liefst bij Antwerp"

11-02-2022 11:00
3

Faris Haroun is volgende zomer einde contract bij Antwerp. Gaat hij nog een verlenging krijgen? De middenvelder hoopt alvast van wel. 

"Als de tijd er rijp voor is, ga ik met de club samenzitten. Mijn betrachting is alleszins om hier te blijven", vertelt hij daarover in Gazet Van Antwerpen. "Als ik fit blijf zoals nu, wil ik er nog minstens een jaar bijdoen. De club moet er uiteraard hetzelfde over denken. Tot nu zaten we altijd op dezelfde golflengte en werd er telkens open over de standpunten gecommuniceerd."

De situatie van Haroun is niet makkelijk, want hij is geen basispion meer bij Antwerp. "De trainer heeft zijn uitleg gegeven. Een uitleg - die tussen hem en mij blijft - waar ik het niet eens mee was, maar die ik wel accepteer. Ik zal het conflict niet opzoeken. Ik blijf mijn job doen als kapitein, want Antwerp is het voornaamste. Als ik nul minuten krijg en Antwerp wordt kampioen, des te beter. Al ben ik ervan overtuigd dat ik nog belangrijk zal zijn voor de ploeg. Ook óp het veld."

Haroun speelt al sinds 2017 bij Antwerp. Hij is de enige speler van de huidige A-kern die de promotie naar 1A nog heeft meegemaakt. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie