'Mogelijke transfer van Araujo (Barcelona) naar Man Utd is pijnlijk voor Maguire'

'Mogelijke transfer van Araujo (Barcelona) naar Man Utd is pijnlijk voor Maguire'

09-02-2022 12:00
1

Nu de berichten de ronde doen dat Manchester United de contractbreuk van Ronald Araujo met Barcelona wil uitbuiten, moet Ralf Rangnick een beslissing nemen. En wel voor 94 miljoen euro. De Uruguayaanse verdediger zou een broodnodige versterking zijn voor de achterhoede van United, maar waar blijft Harry Maguire dan?

Het is al een zwaar seizoen geweest voor de verdediger van Engeland na zijn Euro 2020-kater en berichten in Spanje die United in verband brengen met nog een andere centrumverdediger zullen weinig hebben gedaan om zijn vertrouwen te vergroten.

Three Lions
Maguire maakte vorig jaar opnieuw indruk op het internationale podium voor de Three Lions, nadat hij herstelde van een enkelblessure om zijn land te helpen de finale van het showstuk te bereiken, maar sindsdien is hij op clubniveau een schim van zijn vroegere zelf.

Nieuw contract afgewezen
The Red Devils hebben hun backline afgelopen zomer al versterkt met de komst van Raphael Varane van Real Madrid voor een bedrag van 42 miljoen euro en het lijkt erop dat ze nog een Spaanse transfer aan het plannen zijn. Volgens MARCA zou United erop uit zijn om Barcelona's Araujo te tekenen, die naar verluidt het openingsbod van de La Liga club over een nieuw contract heeft afgewezen.