Asensio over Hazard: Ik voel dat hij in goede vorm is, maar er zo veel gebeurd

Asensio over Hazard: "Ik voel dat hij in goede vorm is, maar er zo veel gebeurd"

09-02-2022 11:00

Het avontuur van Eden Hazard bij Real Madrid is er eentje van ups en downs. De vele blessures hebben roet in het eten gegooid van onze Rode Duivel. Zijn ploegmakker Marco Asensio gaf een interview aan Cadena Ser en sprak vol hoop over onze landgenoot.

In een interview met het programma "El Larguero" heeft Asensio een aantal onderwerpen aangesneden, waaronder Hazard. Het is tot nog toe nog altijd wachten op de echte Hazard. Asensio gelooft er sterk in dat de Rode Duivel op de rand staat van volop door te breken. "Ik voel dat hij in goede vorm is.”

"Ongelooflijk talent"
“Hij traint goed en wil Real Madrid succes brengen. Maar er zijn veel dingen gebeurd, waaronder blessures,” vertelt Asensio. “Hij kan nog heel belangrijk worden dit seizoen, hij heeft een ongelooflijk talent. Hij is een van de beste spelers die ik ken en dat zie je op de training.”

Opnieuw afwezig
De voormalige Chelsea aanvaller trainde dinsdag niet met de ploeg. Net als Karim Benzema, bleef hij binnen de faciliteiten. Hazard zou zondag geblesseerd zijn geraakt in de wedstrijd, aldus Het Laatste Nieuws.