Courtois komt met mooi gebaar voor nierpatiënt: Ik kan het niet geloven!

Courtois komt met mooi gebaar voor nierpatiënt: "Ik kan het niet geloven!"

09-02-2022 07:15 Laatste update: 07:19
0

Na de 1-0 overwinning van Real Madrid tegen Granada kwam Thibaut Courtois met een prachtige geste voor een jonge fan. Hij had zijn shirt beloofd aan Adrian, een jongen die een nieroperatie moest ondergaan. Courtois kwam zijn belofte na, zo liet hij zien via Twitter.

De Rode Duivel was al eerder op bezoek geweest bij Adrian en toen die verteld had over zijn nieroperatie, had Courtois hem zijn wedstrijdshirt beloofd. Adrian zelf kon de wedstrijd tegen Granada niet bijwonen, maar zijn vader wel. Die had een boodschap van Adrian mee voor Courtois. 

'Courtois, ik ben Adrian, het kind met de geopereerde nier. Je beloofde me je shirt. Ik mag het ziekenhuis verlaten', luidde de boodschap van Adrian. Die belofte maakte Courtois waar en gaf het shirt aan de vader van Adrian. "Ik heb er geen woorden voor, hartelijk dank!" 

'Beloftes moeten worden nagekomen. Ik hoop dat je het cadeau leuk vindt, Adrian! Ik ben erg blij dat je er zo goed uitziet met zo'n grote glimlach', schreef Courtois op Twitter. In het filmpje is te zien hoe de kleine Adrian verrast wordt door zijn vader. "Ik kan het niet geloven, het truitje van Courtois!", zei Adrian vol vreugde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie