Geen Turkse transfer voor Bolat: 'KAA Gent laat doelman niet gaan'

Geen Turkse transfer voor Bolat: 'KAA Gent laat doelman niet gaan'

07-02-2022 15:18
8

Voor Sinan Bolat komt er dan toch geen transfer aan. De doelman kon richting Turkije verhuizen en leek daar ook op aan te sturen, maar KAA Gent laat de doelman niet gaan.

Bolat werd gelinkt aan het Turkse Fenerbahçe en Adana Demirspor, die tot dinsdagavond nog zaken kunnen doen en de doelman in huis wilden halen. Bolat zelf leek daar ook op aan te sturen en meldde zich afgelopen zaterdag nog ziek aan bij KAA Gent. Ondanks die zet, laat Gent hem niet gaan.

Volgens Het Nieuwsblad heeft de club besloten om Bolat aan zijn contract te houden en hem dit seizoen niet te laten vertrekken. Het kan door het sluiten van de transfermarkt zelf geen vervanger in huis halen en laat Bolat dus niet gaan. Daarmee dreigt het Bolat volgende zomer wel gratis te zien vertrekken. De club deed hem recent nog een contractvoorstel, maar toen werd er geen akkoord gevonden.

Of hij dit seizoen nog veel in de basis te zien zal zijn, is nog maar de vraag. Door de actie van Bolat afgelopen weekend werd hij tegen Club Brugge in de tribune gezet en verving Davy Roef hem. Die wist in de 1-2 overwinning ook te overtuigen bij de Buffalo's.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie