Anderlecht heeft bepaalde beloftes niet nagekomen met mij

"Anderlecht heeft bepaalde beloftes niet nagekomen met mij"

06-02-2022 21:00
1

Adrien Trebel maakt het seizoen vol bij Lausanne in Zwitserland. Daar heeft hij ook even gesproken over Anderlecht. Hij had het onder meer over niet nagekomen beloftes. 

"Tussen Anderlecht en mij is de bladzijde omgedraaid", maakt Trebel duidelijk bij Blick"Ik denk nu voor honderd procent aan Lausanne. Als ik hier kan blijven, zou ik dat met veel plezier doen. Ik heb me bij Anderlecht altijd goed gedragen en respect getoond voor iedereen. Sommige beloftes zijn daar niet nagekomen."

Trebel maakte zaterdag al zijn eerste minuten voor Lausanne in de met 1-0 verloren match tegen Genève. "Ik heb lang gewacht op deze match. Ik heb hard gewerkt om fysiek klaar te zijn. Ik heb bij de U21 van Anderlecht gespeeld en kon zo mijn matchritme houden. Daarnaast heb ik veel extra trainingen gedaan met mijn personal trainer en die van de club", geeft hij aan. 

Verder bevestigt Trebel in het interview ook nog dat er verschillende Belgische clubs hem wilden. Anderlecht sloeg die aanbiedingen echter stuk voor stuk af.