Brys: Wij waren volledig de controle kwijt en kwamen niet meer tot voetballen

Brys: "Wij waren volledig de controle kwijt en kwamen niet meer tot voetballen"

6 February - 13:30 Laatste update: 13:33
0

OH Leuven won zaterdag met 1-3 van KV Oostende. Na de wedstrijd deelde OHL de analyse van trainer Marc Brys via haar webstek

"Ik denk dat we dat vanaf het begin van de wedstrijd goed hebben gedaan. We hadden de controle, creëerden enkele goede kansen en kwamen terecht op voorsprong,” begon Brys zijn analyse. OHL was de rust in gegaan met een 0-1 voorsprong en vlak na rust verdubbelde Sory Kaba die voorsprong.

"Je moet dan bij de 0-2 meer in jouw eigen spel voetballen en controle houden. Dat was niet het geval. Wij waren volledig de controle kwijt omdat we niet meer de optie namen om te voetballen.” KVO maakte via een knappe vrije trap van Maxime D'Arpino de aansluitingstreffer, maar het was OHL dat dan opnieuw de bovenhand nam. "We kregen terug controle over de wedstrijd en maakten terecht een derde doelpunt."

"Er wachten ons nu drie belangrijke wedstrijden, die zullen uitmaken hoe de rest van het seizoen eruit zal zien”, aldus Brys die wijst op de twee thuis matchen tegen KRC Genk en Cercle Brugge en de verplaatsing naar Sint-Truiden. Leuven staat na 24 wedstrijden op plaats twaalf.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie