Chelsea-speler verklaart situatie van Hazard: Het is een totaal ander spelletje

Chelsea-speler verklaart situatie van Hazard: "Het is een totaal ander spelletje"

06-02-2022 15:15
3

Eden Hazard beleeft momenteel niet de beste tijd bij Real Madrid. In de bekerwedstrijd tegen Athletic Bilbao kwam Hazard zelfs niet van de bank. Chelsea-speler Saul Niguez kwam met een mogelijke verklaring voor de beperkte speeltijd van de kapitein van de Rode Duivels.

Saul Niguez speelde jaren voor Atletico Madrid en kent de Spaanse competitie dus door en door. Afgelopen zomer maakte hij de overstap naar Chelsea waardoor hij nu ook de vergelijking kan maken met de Premier League.

In een interview voor de website van Chelsea werd aan Niguez gevraagd waarom Hazard volgens hem zo moeilijk zijn stempel kan drukken bij Real Madrid. “In de Premier League draait het minder rond controle over een wedstrijd hebben maar meer over het entertainen van de supporters”, zei Niguez. “In de Premier League kan je dingen doen die je in La Liga gewoon niet kan doen.”

“Toen hij naar Spanje ging begonnen de problemen, omdat het een totaal ander soort spelletje is.” Niguez stelde dat het er in Spanje veel tactischer aan toe gaat dan in Engeland. “Het is dan ook makkelijker om je aan te passen aan de Premier League als je van La Liga komt, dan andersom”, aldus Niguez.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie